Vlastnit kousek nemovitosti v zemi zalité sluncem? proč ne! Češi jako občané EU mohou kupovat nemovitosti v Itálii bez omezení, za stejných podmínek jako Italové. Takže si svůj druhý domov můžete s naší pomocí snadno v této krásné zemi pořídit.

Proč právě Itálie?

Středomořská energie, pasta i gelato na tisíc způsobu a úchvatná historie. Také jste se zamilovali do Itálie a máte v plánu pořídit si v této temperamentní zemi nemovitost? Počítejte pouze s tím, že Vás vlastnictví nemovitosti v Itálii zároveň neopravňuje k obdržení trvalého pobytu či dokonce italského občanství. Na kolik vás průměrně vyjde koupě nemovitosti v Itálii? Pověstná rozdílnost mezi italským severem a jihem se promítá i do cen. Čím více na jih půjdete, tím lepší cenu jste schopni najít. V poslední době se ostatně v médiích objevují zprávy o zapomenutých italských vesničkách, které se rozhodli tamní domy prodat za pár eur. Zakopaný pes se v těchto případech ukrývá v povinnosti zřídit si tam trvalý pobyt a podstupovat dle připraveného plánu na rekonstrukci.

Ať už si v Itálii plánujete pořídíte svůj vlastní „prázdninový dům“ či plánujete koupit nemovitost na „investici“ a dále pronajímat, určitě je tato země nejlepší volbou. Historie, kultura, služby, dopravní infrastruktura, letecká spojení do každé části Itálie z Česka/Rakouska/Polska/Německa, slunce, moře, gastronomie, kvalitní ovoce, zelenina či ryby, to vše přináší velké výhody a denně láká turisty z celého světa.

Proč investovat do apartmánu v Itálii?

Itálie je krásná země s okouzlující a různorodou přírodou od Severu k Jihu. Azurové moře a fascinující historie. Celý svět miluje Itálii pro její architekturu, přírodu, moře, slunce, módu, historii, gastronomii či hudbu, každé město má svůj příběh a mnoho historických památek a budov. Neexistuje více barevná a tak rozmanitá země, jako je itálie. Každý milimetr této země v sobě nese ducha z historie.

Perfektní dostupnost – přímé lety do každé části Itálie z Česka, Rakouska, Polska či Německa. Nebo také velmi pohodlné cestování autem či autobusem. V Itálii lze také využít trajektovou dopravu, na kterou se krásně nalodíte i autem.

Klima – velice příznivé klima představující dlouhou letní sezonu a i v zimě se teploty v pobřežních oblastech pohybují výrazně nad 10 °C.

Bezpečnost – navzdory předsudkům je Itálie velmi bezpečná země a dokonce je bezpečnější než jiné populární destinace. Je také členem EU a NATO. Nejhorší pověst má jistě Sicílie pro svou mafiánskou historii, ale v dnešní době už to je opravdu pouze jen historie a pro Sicílii obrovská památka.

Dovolená plus investice – spojte dovolenou a investici s rychlou návratností.

Využití apartmánu a pasivní příjem – apartmán slouží k Vaší potřebě a mimo tuto dobu Vám může vydělávat.

Popsat Itálii v pár odstavcích je téměř nemožné. Itálie se totiž popsat nedá. Musíte ji zažít. Itálie je země mnoha tváří. Je zvláštní, je výjimečná, má své kouzlo. Je sladká, božská, veselá, šťastná, temperamentní a nespoutaná. Můžete tam jezdit každý rok a stále vás bude mít čím překvapit. Každý kout země je jiný. Sever a jih spolu mají pramálo společného.

Na severu si pořád budete připadat jako v Evropě. Pulzující města, kde pracovníci v elegantních oblecích chodí na své schůzky včas, řady aut spořádaně čekající na zelenou na semaforu a města plná obchodů, kanceláří a továren. Tady vás kulturní šok nečeká. Ovšem čím dál na jih, tím víc se vám bude otevírat ta pravá Itálie. Taková, jakou si ji všichni představujeme. 

Neustálé troubení aut, která se míchají se skútry a chodci, bary plné ukřičených Italů popíjejících své espresso a diskutujících o fotbale. Malé trattorie, ve kterých se posedává u vína do pozdních nočních hodin, a všudy přítomné děti, které nechodí spát před půlnocí. Čas tu nehraje roli. Důležitá je rodina, setkání u dobrého jídla a siesta. Vše ostatní počká.

Podívejte se na naší aktuální nabídku nemovitostí